Home Foglalóval és értékes nyereményekkel tértek vissza a stúdióba Balázsék

Home Show-val tértek vissza a Rádió 1 stúdiójába Balázsék. A Rádió 1 stábja alternatív, koronavírus-helyzet kompatibilis megoldást talált, hogy ugyan személyes kontakt nélkül, de megrendezze az ország kedvenc reggeli műsorának tavaszi road show-ját. Hétfőtől Balázsék a Home Foglalóban játékokkal, rengeteg nyereménnyel várják a hallgatókat. Megérkeztek a Rádió 1 és a Retro Rádió legfrissebb hallgatottsági adatai is, az adók a kereskedelmileg fontos célcsoportokban Budapesten és országosan is vezetnek.

Számtalan emlékezetes pillanat, rengeteg élmény fűződik a Balázsék tavaszi és őszi road show-jához, amelyek nem csak a hallgatók, hanem a műsorvezetők számára is fontosak. Májusban a koronavírus-helyzet miatt Sebestyén Balázsék élőben nem látogathatnak el személyesen az ország öt városába, de a rádió kreatív csapata megtalálta a megoldást, hogy sem a hallgatók, sem a szponzorok ne maradjanak játék, nyeremények és izgalmas, szórakoztató tartalom nélkül. A hazai rádiózás történetében egyedülálló módon road show helyett home show részesei lehetnek reggelente a rádiózók, akik számos nyereményért játszhatnak is a Home Foglaló névre keresztelt adásokban, persze rendhagyó módon, személyes jelenlét nélkül. Eddig a kitelepüléseken Balázsék állították különféle feladatok elé a játékos kedvű hallgatókat, a kocka most megfordul, a road show formátumát egyedi, kreatív formátummá alakították, a vicces feladatokat pedig a műsorvezetőknek kell teljesíteniük. A Home Foglalóban így most először nemcsak azoknak van esélye nyerni, akik a road show által érintett városokban élnek és kilátogatnak a helyszínre, hanem minden hallgatónak.

“Törekedtünk arra, hogy ebben a mindenki számára új helyzetben találjunk megoldást, a hallgatóink érdekes tartalomhoz jussanak, és közben a szponzoraink számára innovatív, izgalmas megjelenési lehetőséget nyújtsunk.” - mondta el Sivák Péter, a RadioFactory Kft. programigazgatója.

Balázsék a stúdióból jelentkeznek, két héten át játszanak majd a vállalkozó kedvű szerencsésekkel. A hallgatók naponta nyerhetnek, értékes tárgynyereményekkel vagy naponta akár kétszer 50 ezer forint készpénzzel is gazdagodhatnak, miközben a műsorvezetők végrehajtják a rájuk bízott szórakoztató, vicces feladatokat.

A Rádió 1 és a Retro Rádió továbbra is a hallgatók kedvence

A MediaMoment által értékesített adók továbbra is a hallgatók kedvencei a kereskedelmileg kiemelten fontos célcsoportokban. A legfrissebb hallgatottsági adatok szerint országosan a teljes mért korcsoportban és a 18-49 évesek között is a Retro Rádió vezet, míg a 18-49 ABC státuszú fogyasztók körében a Rádió 1 a legnépszerűbb.

A fővárosiak is a MediaMoment által értékesített adókat választották a vizsgált időszakban. A 15 éven felüliek körében és az ABC1 státuszú hallgatók között egyaránt a Retro Rádió a leghallgatottabb, a fiatalok - 18-49 év közöttiek - pedig Balázsékkal és az igazi mai slágerekkel együtt a Rádió 1-et választották a legtöbben.

Partnereink

 

Kapcsolat

Írjon nekünk:
hirdetes@mediamoment.hu

1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.

+36204500550