Nő a Rádió 1 hallgatottsága, megérkezett a Retrora a Bochkor

Bochkor Gáborral, Lovász Lászlóval és Abaházi Csabával erősített a Retro Rádió, így az egyetlen országos sugárzású kereskedelmi csatorna műsorkínálatában az ország legismertebb és legmeghatározóbb rádiósai szólnak a hallgatókhoz. A Rádió 1 hálózat népszerűsége is töretlen: a hallgatottság május óta folyamatosan növekszik, a hallgatói bázis pedig két hónapja stabilan meghaladja az egymillió főt naponta a teljes lakosságban. Ebben a korcsoportban Budapesten és országosan is a Retro Rádió áll a hallgatottsági lista első helyén.

Bochkor Gáborral és Lovász Lászlóval indult a Retro Rádió vadonatúj reggeli műsora, a Bochkor. A hazai reggeli rádiózás műfajának megteremtője, Bochkor Gábor és műsorvezetőtársa ébreszti mostantól az egyetlen országos elérésű kereskedelmi csatorna hallgatóit. Bocsi másfél év kihagyás után tért vissza az éterbe a közönség legnagyobb örömére.

Szintén a Retro Rádión folytatja pályafutását az ország egyik legismertebb rádiósa, Abaházi Csaba is. Az Abaházi Presszó házigazdája heti négy alkalommal fogadja vendégeit, olyan hírességek jártak már nála, mint Rúzsa Magdi, Charlie, Vitray Tamás vagy éppen Bochkor Gábor. Abaházi hétfőtől csütörtökig este nyolctól várja a hallgatókat a Retro hullámain.

Az újdonságok mellett a Retro népszerűségében nincs változás, az adó továbbra is piacvezető a teljes lakosság körében. A Kantar Hoffman legújabb, júliusi felméréséből kiderül, hogy a 15 évnél idősebbek körében a Retro vezet a fővárosban ugyanúgy, mint országosan. Budapesten a Rádió 1 a második helyen áll a Retro mögött, az országos adatok szerint pedig harmadik (ebben a mért csoportban minimális a nagyobb lefedettséggel rendelkező, második helyen álló közszolgálati adó, a Petőfi Rádió előnye).

A Balázséknak és az igazi mai slágereknek otthont adó Rádió 1 műsorrendjében az év első felében több olyan változás is történt, amelyeknek köszönhetően a hallgatottság május óta folyamatosan növekszik. Nyár óta a csatorna a Balaton teljes vételkörzetében is elérhető, elérve ezzel az ott élőket és a nyaralókat egyaránt, a Rádió 1 hálózatának hallgatószáma pedig már két hónapja stabilan meghaladja az egymillió főt naponta.

Nem csak az éterben népszerűek a Rádió 1 tartalmai, az ország jelenleg legnépszerűbb reggeli műsorát egyéb platformokon is nagyon sokan követik. A nyár utolsó napján minden eddigi rekordot megdöntött a Balázsék internetes hallgatottsága, közel négyszázezren indították el az online streamet, egy időben pedig több, mint ötvenezren hallgatták az adásukat. A közösségi médiában indított élő videóikat is több százezren követték, és a youtube élő adása is minden eddiginél népszerűbb volt a hallgatók körében.

Partnereink

 

Kapcsolat

Írjon nekünk:
hirdetes@mediamoment.hu

1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.

+36204500550