Összehangolva az ország legnagyobb rádiós portfóliója

A Media Time Kft. rádiós sales house portfóliója 2020-ban az országos Retro Rádió, a Rádió 1 Network, a Budapesten és 5 megyeszékhelyen hallható Best FM mellett további 40 helyi rádióval kínál országos és/vagy lokális, célcsoport orientált, hatékony, széles körű reklámmegjelenési lehetőségeket partnereinek.

A 2019-es, eredményes év után jövőre tovább bővül a MediaMoment portfóliója és 2020-ban az ország legnagyobb rádiós palettáját kínálja majd partnereinek.

A portfólióban elérhető hazánk leghallgatottabb országos csatornája, a Retro Rádió, továbbá a Rádió1 Network, amely otthont ad a legnépszerűbb reggeli műsornak, a Balázséknak is. 

 

A rádió első számú tömegmédium, a Retro Rádió és a Rádió 1 napi elérése 2 680 000 fő.*

A portfólióban a fiatal célcsoportot a Rádió 1, az idősebbet a Retro Rádió éri el, jövő évben pedig a közép korosztályra fókuszáló budapesti és 5 megyeszékhelyen elérhető Best FM reklámfelületei is rendelkezésre állnak a hirdetők számára.

 

Az országos lefedettség és a széles célcsoport mellett a sales house regionális, helyi kampányok optimalizálását is biztosítja: közel 40 független, lokális rádió garantálja a helyi lakosok elérését az ország bármely szegletében. A sales house az összes megyeszékhelyen és a nagyvárosokban egyaránt kínál reklámfelületet. Ezekben a városokban nagyon erős a rádiózás, mint tevékenység: a megyeszékhelyen élők 70%-a naponta ráhangol valamelyik rádiócsatornára.

 

Az országos és a helyi rádiók megyeszékhelyeken a 15 év felettiek több, mint 70%-át érik el naponta.*

*Forrás: Kantar-Hoffmann rádiós közönségmérés 2019. október

A MediaMoment Kft. a hagyományos rádiós reklámértékesítés mellett januártól elkezdi a rádiós online felületek értékesítését. A rendelkezésre álló felületek intergált megoldást kínálnak az online térben a rádiók web-, mobil- és  social media felületein. A Retro Rádió és a Rádió 1 közösségi oldalai által elért felhasználók száma együttesen havonta közel lefedi a magyar Facebook felhasználók számát*.

 

A Rádió 1 FB oldalának elérése 2019 novemberében: 4.664.225 fő, 

a Retro Rádió elérése 2.682.145 fő. 

(Az összes regisztrált hazai Facebook felhasználó jelenleg 6.064.000 fő)

*Forrás: a Rádió 1 és a Retro Rádió Facebook oldalainak statisztikája, 2019. november

Partnereink

 

Kapcsolat

Írjon nekünk:
hirdetes@mediamoment.hu

1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.

+36204500550