Továbbra is a Retro Rádió és a Rádió 1 a leghallgatottabb

Országosan a Retro Rádió, Budapesten pedig a Rádió 1 a piacvezető a legfrissebb hallgatottsági adatok szerint. A megyeszékhelyeken szintén a Retrot hallgatják a legtöbben, a rádiók népszerűsége a magas vásárlóerővel rendelkező fővárosi és vidéki hallgatók körében egyaránt töretlen.

Országos elérésben is verhetetlenek a MediaMoment által értékesített rádiók. A kereskedelmileg kiemelten fontos 18-49 éves fogyasztói réteg tekintetében a Retro vezet, míg a kiemelt vásárlóerővel rendelkező, 18-49 éves ABC1 státuszú fogyasztókat a Rádió 1 éri el a leghatékonyabban.

Ugyanezen fogyasztók elérése Budapest tekintetében megfordul, míg a 18-49 éves korosztály a Rádió 1-et, addig a 18-49 éves ABC1 státuszú hallgatók a Retró Rádiót hallgatják nagyobb arányban.
 

A kereskedelmi szempontból kiemelt szerepet játszó megyeszékhelyek tekintetében sincs változás a korábbi adatokhoz képest, ezekben a városokban továbbra is a Retro Rádió vezeti a hallgatottsági listát, a második helyen álló Rádió 1-nek is jelentős előnye van a konkurens adóhoz képest.

Partnereink

 

Kapcsolat

Írjon nekünk:
hirdetes@mediamoment.hu

1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.

+36204500550